dimarts, 22 de gener del 2013

Vol votar

18 gener 2013
  Un dirigent del PP, Carlos Floriano, ha afirmat que en el cas que se celebri una consulta sobre la independència de Catalunya ell també vol votar. 'Si me tienen que sacar un ojo o cortarme una mano, que me dejen opinar', ha dit en una entrevista.

   ¡Hombre...! Don Floriano... No se lo tome a la tremenda. Seguro que nadie lo va a dejar en peor estado físico del què ahora disfruta.
  I la veritat, no fa falta que voti. Tothom sap que els nacionalistes espanyols volen conservar la gallina dels ous d'or. Vol, està clar, la clau del galliner.
  Un petit detall en el que tindran que començar a pensar, quan arribi el cas, és com aconseguiran que tots els españoles es guanyin les pròpies garrofes si s'acaba el mannà català i basc.
  També ha manifestat aquest dirigent del PP que no es cert que l'Estat asfixiï econòmicament Catalunya, com ha dit Artur Mas, jaique l'Estat està ajudant la Generalitat amb el Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA) a afrontar els seus compromisos amb milers de milions d'euros per pagar nòmines, entre altres coses, el què l'ha salvatide la 'fallida'. Però no sap res dels diners que Hacienda rep de Catalunya.