dimarts, 29 de gener del 2013

Millor riure

26 gener 2013
  Un no pot evitar somriure quan escolta les explicacions de la vicepresidenta del govern i de les ministres, en les seves habituals rodes de premsa, en las què ens volen fer 'combregar' amb les 'efectives' decisions del seu Govern.
  Sáenz Santamaría anunciava l'aprovació l'avantprojecte de llei que instaurarà en el conjunt del país el principi de 'llicència única' per a la prestació de béns i serveis, o sigui que una llicència per exercir una activitat econòmica emesa per una comunitat, servirà per tota Espanya. La vicepresidenta ja ha deixat clar que no es tracta d'envair competències autonòmiques. No.
  La ministra d'Ocupació, Fátima Báñez, ha tractar de fer-nos creure que es comença a frenar el ritme de destrucció d'ocupació i que no té res a veure la reforma laboral amb l'increment de la desocupació. I ara! Que va!

  Aquestes senyores, estan convençudes del que diuen? o... simplement estan guanyant-se el sou? Si és així, ho fan molt bé.
  I per acabar-ho d'adobar, surt el ministre Guindos i diu que l'economia espanyola creixerà al quart trimestre i anuncia una 'flexibilització salarial'. Més?
  I és que, de vegades, un se'n riu por no posar-se a plorar.