dijous, 10 de gener del 2013

Una setmana

10 gener 2013
  La Junta de Tratamiento de la presó de Segòvia ha proposat concedir al dirigent de Nuevas Generaciones del Partido Popular, Ángel Carromero, el règim obert.
  Fonts de la Secretaría General de Instituciones Penitenciarias han afirmat que, amb la proposta de la Junta, prendran la decisió definitiva de ratificar el tercer grau, de manera que Carromero podria dormir aquest cap de setmana a casa seva. (I per què no demà?)
  Carromero tindria que complir una condemna de quatre anys imposada a Cuba per l'accident de trànsit que al juliol va costar la vida a dos dissidents del règim castrista, Payá i Cepero.
  La proposta de la Junta ha tingut en compte que el reclús reuneix els requisits exigits per a la concessió del règim obert, com l'arrelament familiar, el tipus de delicte, la conducta de l'intern (?) o que el pres tingui una feina.
  L'Ayuntamiento de Madrid ja va anunciar que si Carromero accedeix al tercer grau tornarà al seu lloc de treball, a la Junta de Distrito del barri de Moratalaz, com a assessor eventual. O potser a Telefónica?