dimecres, 30 de gener del 2013

Olor

30 gener 2013.
  Parlar d'actualitat és parlar de corrupció. Mirem el 'Cas Crespo'.
  Josep Valls, ara tinent d'alcalde de Lloret del Mar i regidor d'urbanisme quan el consistori estava presidit per Xavier Crespo, després de declarar durant gairebé una hora davant el jutge de l'Audiència Nacional Eloy Velasco, ha quedat en llibertat amb càrrecs, imputat de prevaricació i suborn.
  També el jutge Velasco demanarà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que imputi l'ex-alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo, per presumpte prevaricació i suborn.
  Però ahir, el mateix dia que l'Audiència Nacional sol·licitava al Parlament que confirmés la condició d'aforat de Xavier Crespo (CiU) per verificar si pot ser imputat, l'ex-alcalde era designat vicepresident de la Comissió d'Empresa i Ocupació de la Cambra catalana gràcies al vot favorable de tots els partits, menys la CUP.
  És lògic que els components de CiU recolzin al seu 'company', l'ex-alcalde Crespo. El president Mas, el conseller Homs, l'alcalde actual de Lloret Codina, etc., no han desaprofitat cap ocasió per fer patent el seu recolzament a Crespo, ignorant les investigacions judicials en curs.
  Però que els demés partits el votin per ocupar, en les actuals circumstancies, un càrrec en una Comissió del Parlament, sona malament.